1. BRAVURA
 2. Työnantajille

Työnantajille

Menesty yhdessä tulevaisuuden ammattilaisten kanssa

Suunnitteletteko liiketoimintanne kasvua? Tarvitsetteko osaavia ja motivoituneita työntekijöitä tiimiinne? Tai kaipaatteko joustavaa ratkaisua tilapäisiin työvoimatarpeisiin? Bravuran rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelumme ovat avain menestykseesi!

Räätälöimme ratkaisut kasvutavoitteidenne saavuttamiseksi

Bravura on johtava henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys, joka on erikoistunut uransa alkuvaiheissa oleviin lahjakkuuksiin, joilla on 0–8 vuotta työkokemusta. Yhdistämme yritykset ja osaajat, auttaen asiakkaitamme löytämään parhaat tekijät avainrooleihin ja samalla tukien tulevaisuuden ammattilaisten urakehitystä.

Tarjoamme laadukasta henkilöstönvuokrausta ja rekrytointeja erityisesti IT-, liiketalous-, tekniikka-, myynti- ja asiakaspalvelualoille. Olemme sitoutuneita auttamaan sekä työnhakijoita että yrityksiä menestymään yhdessä. Yhdistämme lahjakkaat tekijät oikeisiin työtehtäviin tarjoamalla ammattitaitoista ja räätälöityä palvelua.

Nauti vaivattomasta yhteistyöstä

Asiakaskeskeisyys on yksi liiketoimintamme kulmakivistä. Sitoudumme tarjoamaan aina vaivattoman asiakaskokemuksen ja panostamaan täysillä tarvittavan osaamisen löytämiseen. Pyrimme tekemään enemmän kuin osaatte jopa odottaa ja varmistamme, että voitte keskittyä ydintoimintaanne. Bravura toimii luotettavana rekrytointikumppanina, joka vie jokaisen rekrytointiprosessin maaliin tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.


Haluatko kuulla lisää siitä, kuinka voimme auttaa juuri sinua?

Täytä yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

Ota yhteyttä jo tänään!

Osaamis­profiilit

Autamme yrityksiä rekrytoimaan 0–8 vuotta työkokemusta omaavia kykyjä, minkä onnistumisesta meillä on vankkaa näyttöä. Meidän kauttamme yrityksenne voi vuokrata konsultteja tai rekrytoida työntekijöitä alla olevilta aloilta.

IT & Tekniikka

 • IT-asiantuntijat
 • Ohjelmistokehittäjät
 • Data-asiantuntijat
 • IT-tukihenkilöt
 • Kenttäteknikot
 • Insinöörit (asiakasrajapinta, tekninen)

Liiketalous

 • HR
 • Rekrytointi
 • Hallinto
 • Taloushallinto
 • Palkkahallinto
 • Viestintä
 • PR- ja Markkinointi

Myynti ja asiakastuki

 • Myynti
 • Ratkaisumyynti
 • Call center
 • Asiakaspalvelu
 • Avustavat roolit

Miksi valita Bravura?

Bravura tarjoaa lukuisia syitä ja etuja henkilöstön vuokraukseen ja rekrytointiin. Valitessanne meidät rekrytointikumppaniksenne, voitte odottaa seuraavia asioita:

Hyvästi virherekrytoinnit

Vältä kalliit virherekrytoinnit hyödyntämällä alan ammattilaisia! Panostamme laatuun ja huolellisuuteen jokaisessa rekrytointiprosessissa. Tämä auttaa meitä löytämään ja valitsemaan parhaiten organisaationne tarpeisiin sopivat ehdokkaat. Näin vähennämme virherekrytointien riskiä ja säästämme aikaa sekä resursseja pitkällä aikavälillä.

Lisää joustavuutta

Lisää toimintasi joustavuutta hankkimalla henkilöstövuokraus- ja rekrytointiapua silloin, kun niitä tarvitset. Tarjoamme nopeaa reagointia muuttuviin työvoimatarpeisiin tarpeenne mukaan. Tämä tuo kustannustehokkuutta ja mahdollistaa organisaatiolle joustavan työvoiman hallinnan ilman sitoutumista pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Tavoita sopivimmat kandidaatit

Hyödynnämme kattavaa verkostoamme ja tehokkaita rekrytointikanavia, joiden avulla tavoitamme laajan ja monipuolisen joukon ehdokkaita. Lisäksi käytämme ammattitaitoista ja kokenutta rekrytointitiimiämme, joka osaa kohdistaa rekrytointiviestinnän oikein ja arvioida ehdokkaiden soveltuvuutta tehtävään. Näin tavoitamme myös passiiviset ehdokkaat. Tämä varmistaa, että teillä on parhaat mahdolliset ehdokkaat työvoimatarpeisiinne.

Säästä aikaa

Voitte keskittyä ydintoimintaanne sillä aikaa, kun me löydämme teille oikeat osaajat.

Muutama tulos

Muutama luotettava tulos varmistaa, että teillä on oikea henkilöstö. Me autamme teitä onnistumaan.

Ratkaisut teidän tarpeisiinne

Avullamme saat oikeaa osaamista paikalle juuri silloin, kun sitä tarvitset. Meillä on vankkaa näyttöä eritasoisten konsulttien onnistuneista rekrytoinneista ja vuokrauksista. Lisäksi meillä on runsaasti työmarkkinoihin ja työnantajabrändiin liittyvää tietoa, jota jaamme mielellämme kanssasi.

Riskitön rekrytointi

Virherekrytointi on kallista sekä aikaavievää, ja usein koko prosessi joudutaan aloittamaan uudestaan alusta. Meillä on toimintasi kasvuun turvallinen ja joustava ratkaisu. Riskittömässä rekrytoinnissa voitte aluksi vuokrata konsultin ja tehdä rekrytointipäätöksen myöhemmin. Kannamme vastuun ja olemme työnantajan asemassa kokeilujakson aikana, minkä jälkeen voitte halutessanne rekrytoida työntekijän.

Vuokratyövoimaa tarpeenne mukaan

Onko yrityksesi työvoiman tarpeessa, tai onko joku työntekijöistäsi jäämässä esimerkiksi vanhempainvapaalle? Vai harkitsetteko kenties laajentumista ja tarvitsette näin ollen uusia työntekijöitä? Henkilöstövuokrauksen avulla luot joustavuutta vuokraamalla henkilöstöä ja osaamista silloin, kun sitä tarvitset. Kannamme työnantajavastuun ja varmistamme oikean seurannan. Pidämme myös huolen työehtosopimuksen täyttymisestä sekä sinun ja konsulttien tyytyväisyydestä.

Rekrytoi henkilöstöä

Tarvitsetteko lisää työvoimaa? Autamme yrityksiä rekrytoimaan seuraavan sukupolven asiantuntijoita – toisin sanoen uransa alkuvaiheessa olevia kykyjä. Rekrytointi on aikaavievä prosessi, joka onnistuakseen vaatii asiantuntemusta sekä tehokkaita työtapoja. Virherekrytoinnit ovat sekä kalliita että aikaavieviä. Autamme sinua, jotta voit keskittyä ydintoimintaanne.

Yrityksestämme

Ennakkoluuloton valinta osaamispohjaisen rekrytoinnin avulla

Osaamispohjainen rekrytointi auttaa yritystänne välttämään kalliit virherekrytoinnit ja tekemään varmoja päätöksiä, sillä rekrytointi perustuu objektiiviselle pohjalle. Kaikki hakemukset arvioidaan samojen vaatimusten pohjalta.

Vahvistamme yrityksiä ja ihmisiä

Olemassaolomme perustuu yritysten vahvistamiselle ihmisten kautta, ja ihmisten vahvistamiselle työn kautta. Tämä on toimintaamme ohjaava tavoite, joka saa meidät pyrkimään maailman parhaaksi henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritykseksi. Päivittäisessä työssämme tämä tarkoittaa sitä, että työskentelemme jatkuvasti kehittääksemme toimintaamme. Tämä siksi, että voisimme tehdä mahdollisimman suuren vaikutuksen.

Paljon kokemusta Bravura Groupilla

Vaikka olemme Suomessa melko uusi toimija, konsernimme työntekijöillä on pitkä työkokemus rekrytoinnista, henkilöstövuokrauksesta, työnantajabrändistä ja HR-asioista. Bravura Groupiin kuuluvat myös Bravura Sverige. Bravura Society tarjoaa erilaisia HR-ratkaisuja Pohjoismaissa.