1. BRAVURA
  2. Tietoa meistä

Tietoa meistä

Työ on olennainen osa ihmisten elämää, kun taas yritykset ovat täysin riippuvaisia oikeasta osaamisesta toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi. Haluamme toimia linkkinä yritysten ja ihmisten välillä, ja parhaalla tavalla täyttää molempien osapuolten tarpeet. Kun onnistumme, ihmiset työllistyvät ja yritykset kasvavat oikeanlaisen osaamisen avulla. Näin ollen vahvistamme yrityksiä ihmisten kautta, ja ihmisiä työn kautta. Tämä on toimintaamme ohjaava tavoite, joka saa meidät pyrkimään maailman parhaaksi henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritykseksi.

Tätä tarjoamme

Autamme yrityksiä kasvamaan rekrytoimalla ja vuokraamalla seuraavan sukupolven asiantuntijoita, ja tarjoamme töitä uransa alkuvaiheissa oleville tekijöille.

Aktiivinen elämäntapa ja terveys kilpailuetuina

Olemme vakuuttuneita siitä, että fyysinen terveys johtaa positiivisiin vaikutuksiin sekä yksilö- että yritystasolla. Sen lisäksi, että tarjoamme työntekijöillemme liikuntamahdollisuuksia työajalla, haluamme myös inspiroida asiakkaitamme kehittämään yritystensä hyvinvointia.

Perustamisesta lähtien tavoitteena on ollut kasvu

Kaksi opiskelijaa perustivat Bravuran vuonna 2008 vahvistaakseen ihmisiä ja yrityksiä työn kautta. Tämän unelman tuloksena olemme tänä päivänä vakiintunut rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka haluaa olla alansa paras. Aiomme jatkaa toimintamme kasvattamista ja lupaamme, ettemme koskaan peräänny, vaan toimimme jatkossakin yrittäjämäisellä asenteella.

Bravura Group

Yritysryhmäämme kuuluvat Bravura Sverige, Bravura Norge, Bravura Suomi ja Brillante IT. Tarjoamme palveluita ja ratkaisuja rekrytointi-, henkilöstövuokraus- sekä HR-konsultoinnin ja HR-järjestelmien aloilla.

Haluamme vaikuttaa työhön, yhteiskuntaan ja maailmaan

Haluamme ottaa vastuuta yhteiskunnasta, vaikuttaa asioihin ja vastata jättämästämme ekologisesta jalanjäljestä. Tämä tarkoittaa sitä, että toimimme tavalla, joka maksimoi ympäröivään maailmaan kohdistuvat myönteiset vaikutukset ja minimoi kielteiset vaikutukset. Vastuullisuustyömme perustuu kolmeen osa-alueeseen, joihin meillä on eniten vaikutusvaltaa.

Yhteisö

Otamme vastuuta yhteiskunnassa siinä, millainen toimija ja työnantaja päätämme olla. Teemme vuosittain työtä erilaisten vastuullisuustavoitteiden sekä vastuullista yrittämistä koskevien YK:n Global Compacts -periaatteiden eteen. 

Kasvu

Yritysvastuuseemme kuuluu taloudellisten resurssien käyttäminen pitkälle tähtäävällä tavalla. Tehtävämme on myös asettaa vaatimuksia ympäristöllemme. Teemme sen valitsemalla tarkasti toimijat, joiden kanssa teemme yhteistyötä. 

Jalanjälki

Lupaukseemme kuuluu ekologisesta jalanjäljestämme huolehtiminen, jolloin voimme pienillä muutoksilla vaikuttaa ilmastoon merkittävällä tavalla. Tämän täyttämiseksi teemme ostomme kestäviin periaatteisiin nojaten ja suosimme ympäristöystävällisiä kuljetustapoja.

Ennakkoluuloton rekrytointi

Haluamme heijastaa ympäröivää yhteiskuntaamme, ja teemme aktiivisesti töitä ennakkoluulottoman ja monimuotoisen rekrytoinnin eteen. Käytämme osaamispohjaista valintatapaa, jossa työskentelemme jäsennellyn valintaprosessin mukaan niin, että kandidaatit arvioidaan samojen ominaisuuksien ja vaatimusten pohjalta. Kaikki Bravuran työntekijät oppivat käsittelemään mahdollisia syrjimistapauksia. Keskitymme yrityksenä erityisesti syrjinnän ehkäisyyn.

Ihmisläheistä liiketoimintaa

Yksi tärkeimmistä resursseistamme ovat työntekijämme. Tavoitteemme on, että kaikki Bravuran työntekijät voivat työskennellä hyvässä työympäristössä. Tämä tarkoittaa reiluja työehtoja sekä hyvää johtamistapaa ennakkoluulottomassa ja toisia kunnioittavassa työyhteisössä. Tämän varmistamiseksi noudatamme lakeja ja työehtosopimuksia, teemme aktiivisesti työtä työympäristön eteen sekä toteutamme säännöllisiä työtyytyväisyyskyselyitä ja kuukausittaisia keskusteluita työntekijöidemme kanssa.

Töihin Bravuralle?

Käänny meidän puoleemme, kun olet rekrytoimassa

Olemme asiantuntijoita rekrytoimaan ja vuokraamaan seuraavan sukupolven asiantuntijoita – uransa alkuvaiheissa olevia kykyjä. Avullamme voitte kasvattaa henkilöstövahvuuttanne. Autamme teitä rekrytoimaan henkilöitä avainpaikoille ja vuokramaan henkilöstöä lyhyemmiksi ajanjaksoiksi. Meillä on vahvaa osaamista IT-, liiketalous-, myynti-, ja asiakaspalvelualoilta. Haluatko kuulla lisää?